ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ BARNEYS FARM: ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ 3+1 Δώρο & 5+2 Δώρο

Η CannaVibes μαζί με την Barney's Farm, μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς τράπεζες σπόρων κάνναβης -παγκοσμίως, ετοιμάζουν για εσάς μία άκρως δελεαστική προσφορά!

Για όλο τον Μάιο:

- Με κάθε αγορά μίας συσκευασίας 3 σπόρων της Barneys Farm, σας κάνουμε Δώρο άλλον ένα σπόρο Best Seller ποικιλίας και

- Με κάθε αγορά μίας συσκευασίας 5 σπόρων της Barneys Farm, σας κάνουμε Δώρο άλλους δύο σπόρους Best Seller ποικιλίας !

Μπορείτε να διαλέξετε τα αγαπημένα σας strain από μία μεγάλη ποικιλία σπόρων κάνναβης, αυτόματους και θηλυκοποιημένους (θηλυκούς), με τα καλύτερα γενετικά χαρακτηριστικά!

Οι αυτόματοι σπόροι κάνναβης ή αλλιώς νανάκια είναι θηλυκοί και αυτοματοποιημένοι σπόροι, που σημαίνει ότι μπορούν να καλλιεργηθούν όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως εποχής και προσφέρουν υψηλής ποιότητας κάνναβη σε μόλις 12 εβδομάδες (3 μήνες).

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης (Φωτοπεριόδου) είναι σπόροι που απαιτούν συγκεκριμένες κλιματολογικές συνθήκες για να ευδοκιμήσουν και ιδανική περίοδος φύτευσης είναι από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο/'Οκτώβριο, ανάλογα με την ποικιλία και την εποχή. 

Την τελευταία δεκαετία, η Barney's Farm παράγει μερικές από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες κάνναβης στον κόσμο, σε Winning the Cannabis Cup και σε Indica/Sativa Cups με τις ποικιλίες G13 Haze, Liberty Haze, Amnesia Haze, Willie Nelson, Cookies Kush, Pineapple Chunk, Tangerine Dream και πολλές πολλές άλλες να ξεχωρίζουν, όπως για παράδειγμα το Critical Kush που έγινε μπεστ σέλερ μέσα σε ελάχιστους μήνες από την κυκλοφορία του.

Μετά από τέτοια προσφορά, όλοι οι μεγάλοι Growers βρήκαν το Seedpoint τους!

Πάτησε εδώ για να δεις όλες τις διαθέσιμες ποικιλίες της Barneys Farm!

Γνώρισε εδώ όλες τις ποικιλίες σπόρων κάνναβης που θα βρεις στο κατάστημά μας & μην διστάσεις να μας ρωτήσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει.

Στην CannaVibes τηρούμε κάθε διακριτικότητα και εχεμύθεια που αρμόζει στην σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε με τους πελάτες μας & σεβόμαστε στο ακέραιο τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που απορρέουν από την κάθε συναλλαγή μας.  

 

 

*Η καλλιέργεια σπόρων κάνναβης στην Ελλάδα αφορά παράνομη δραστηριότητα και διώκεται ποινικά