Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε όλες τις περιπτώσεις παραγγελιών, η παράδοση – παραλαβή των προϊόντων, γίνεται αποκλειστικά και μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του ο ίδιος αυτοπροσώπως, επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητα ή το διαβατήριό του και την πιστωτική του κάρτα, σε περίπτωση που η αγορά πραγματοποιήθηκε μέσω αυτής. Απαγορεύεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο, παρά μόνον αν ο αγοραστής το έχει εξουσιοδοτήσει νομίμως και εγγράφως. Ωστόσο, ακόμη και στην περίπτωση αυτή, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα προαναφερόμενα έγγραφα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας. Για την παράδοση της εκάστοτε παραγγελίας, υπεύθυνος είναι ο μεταφορέας, ο οποίος για να παραδώσει την παραγγελία για λογαριασμό της cannavibes.gr, θα πρέπει να πιστοποιήσει ότι το πρόσωπο που την λαμβάνει είναι το ίδιο με αυτό που προέβη σε αυτήν ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτό. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή.

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής σε οποιοδήποτε σημείο εντός Ελληνικής Επικράτειας, ανεξαρτήτως του όγκου των προϊόντων, ανέρχονται στα 3,00€ (εκτός ειδικών προωθητικών ενεργειών) και ισχύουν για πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών και μέσω τραπέζης. Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κόστους. Όσον αφορά την περίπτωση αντικαταβολής εντός Ελλάδας, το επιπλέον κόστος ανερχεται στο ποσό των 2,20€.  Σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από κατάστημα μας, δεν επιβαρύνεστε με περαιτέρω έξοδα. Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο ανέρχονται στο ποσό των 10,00€ για την επιλογή 10 – 14 ημέρες. Για την επιλογή 4 – 7 ημέρες τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των 18,00€ .

'Aνω των 25,00 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν μόνο για την Ελλάδα.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΜΑ

Α. ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 

Ελλάδα:

Εντός 1-5 εργάσιμων ημερών

Κύπρος :

Εντός 4-7 εργάσιμων ημερών

Κύπρος :

Εντός 10-14 εργάσιμων ημερών

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται κυρίως από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον έχει ενημερωθεί προηγουμένως ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης δύναται να παραταθεί. Ο χρόνος παράδοσης συσκευών ή προϊόντων που αποστέλλονται ή βρίσκονται σε διαδικασία service από εμάς, ποικίλει ανάλογα με το είδος βλάβης και την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει ενημέρωση σας σχετικά με τον υπολογιζόμενο χρόνο παράδοσης από την εταιρεία μας.

Β. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Στην περίπτωση που στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για το εκάστοτε προϊόν αναγράφεται κάτω από την τιμή του προϊόντος η φράση «?μεση παραλαβή», αυτό σημαίνει ότι είναι ετοιμοπαράδοτο και η αποστολή του πραγματοποιείται εντός της ημέρας ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση δεν αναγράφεται η φράση «?μεση παραλαβή», τότε η αποστολή του προϊόντος πραγματοποιείται εντός 2-4 εργασίμων ημερών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα (απόθεμα) και εντούτοις πραγματοποιηθεί παραγγελία τότε ο πελάτης ενημερώνεται σχετικά.

 

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ – ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών όπως η ACS  και η SPEEDEX Courier  ή εταιρείες συνεργαζόμενες με τις ανωτέρω εταιρείες, στις οποίες η cannavibes.gr προωθεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών. Σημειώνεται ότι καθυστερήσεις στην παραγγελία ενδέχεται να υπάρχουν για τους παρακάτω λόγους:

– Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών ή σε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσουν την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας στον τελικό αποδέκτη – πελάτη. Από τη στιγμή που τα εμπορεύματα παραδίδονται από την cannavibes.gr στην συνεργαζόμενη μεταφορική για λογαριασμό του αγοραστή, είτε παραλαμβάνονται από τον ίδιο είτε από εκπρόσωπό του, απαλλασσόμαστε από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με καθυστέρηση, απώλεια, φθορές ή κλοπή των προϊόντων ή των συσκευασιών τους.

– Το προϊόν έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση.

– Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω email ή sms επικοινωνία με τον πελάτη, όπως αναφορικά π.χ. έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία του, είτε αναφορικά με το προϊόν είτε με την πληρωμή του.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η cannavibes.gr θα επικοινωνεί με τον πελάτη προς ενημέρωση ή για να του παρασχεθεί κάποια εναλλακτική λύση.